HOMEOVER ONSPOEZENKITTENSLegendeOver de heilige birmaanLinksOnze catteryNIEUWSCONTACT

Ch. Whitney van d'r Foezel

Whitney haar stamboomnaam is Cassie van d'r Foezel. Ze is een sealtabbypoint poes SBI n 21. Ze is geboren in Kerkrade op 2 augustus 2015. Ze heeft prachtige aftekeningen, waardoor ze op de show in Zoetermeer haar derde en laatste CAC punt gehaald heeft. Daarmee heeft ze haar kampioenstitel (CH). We gaan nu eerst met haar fokken en daarna verder met haar showen. Whitney heeft een heerlijk eigenwijs en speels karakter, en is bovendien erg slim! Ze vraagt graag aandacht en vindt het heerlijk om gekroelt te worden.

Whitney is geboren in cattery van d'r Foezel. Wij zijn erg trots dat José en Raymond van Loorbeek ons het laatste kitten om mee te fokken uit hun cattery hebben toevertrouwd. We dragen met een warm hart het eerste nestje dat Whitney zal krijgen op aan José.

Up-date: januari 2018  Helaas woont Whitney niet meer bij ons. Toen haar kittens 5 weken oud waren werd Whitney zó erg krols dat we besloten hebben om haar te laten stereliseren. Na de ingreep bleek dat zij zich niet meer lekker voelde in de groep. We hebben toen met pijn in ons hart het besluit genomen om een nieuw thuis voor haar te zoeken.


Bloedgroep: A

Moeder:   GIC Nisha van d'r Foezel. SBI b 21 Chocolatetabby point

Vader:      GIC Wild Bill van d'r Foezel. SBI n 21 Sealtabby point